Home » Care Products » Vegan Care - Woman » Vegan Glijmiddel

Vegan Glijmiddel

Ook voor Vegan Glijmiddel ben je bij veganhippo.nl op het juiste adres. Wij verkopen vegan glijmiddel van Bioglide. Dit is een volledig veganistisch glijmiddel en is extreem hoogwaardig en heeft optimale eigenschappen voor prettig vrijen. Omdat Bioglide vegan glijmiddel gebruik maakt van natuurlijke componenten is de kant op irritatie minimaal. Goed om te weten is dat Bioglide vegan glijmiddel ook 100% geschikt is om te gebruiken met condooms. Zo kun je veilig en prettig vrijen. Bioglide vegan glijmiddel is aangenaam voor de huid en is dermatologisch en klinisch getest. Uiteraard is Bioglide vegan glijmiddel niet op dieren getest en dus 100%  vegan. 

 

Fair Squared vegan condooms

Bioglide vegan glijmiddel is goed te gebruiken in combinatie met Fair Squared vegan condooms. De vegan condooms van Fair Squared zijn een garantie voor eerlijke liefde en zijn dus bestand tegen bioglide glijmiddel. Dit is niet met ieder glijmiddel te garanderen, waardoor je beter safe than sorry kunt zijn. De Fair Squared vegan condooms zijn gemaakt van 100% puur natuurlijk gecertificeerd rubber. Er zijn geen chemische middelen zoals latex toegevoegd. Dit houdt in dat deze Fair Squared vegan condooms gebruikt kunnen worden door mensen die een latex-allergie hebben. Dit uit zich door irritatie aan de penis of vaginawand. Sommige mensen hebben hier last van zonder dat ze weten dat het door de latex komt. De vegan condooms van Fair Squared kunnen hiervoor dus een ultime oplossing zijn en het vrijen weer super aangenaam maken. En wie wil dat nou niet. 

 

Discrete verzending van glijmiddel en condooms

Alle vegan glijmiddelen en alle vegan condooms worden op een zo discreet mogelijk manier verzonden. Dit houdt in dat de verpakking ingepakt wordt als een cadeautje in bruin inpakpapier zonder uitingen over het vegan glijmiddel of de vegan condooms het inpakpapier. 

 

Wat zijn de specificaties van het vegan glijmiddel

Bioglide vegan glijmiddel is wateroplosbaar en is uitstekend geschikt voor niet-anale seks. Bij langdurig vrijen kan het middel iets uidrogen en plakkerig worden, maar wanneer je dan een klein beeje nieuw glijmiddel pakt is dat probleem opgelost. Er zitten voordelen aan wateroplosbaar vegan glijmiddel. Zo is het gemakkelijk in gebruik en geeft het geen vlekken op beddengoed of kleding. Bioglide vegan glijmiddel bestaat zoals gezegd uit 100% natuurlijke en vegan ingredienten. Er worden geen synthetische geur-, kleur- of conserveringsmiddelen gebruikt. Bioglide vegan glijmiddel is BDIH goedgekeurd en dermatologisch en klinisch getest. Uiteraard zul je het zelf ook kunnen testen. 

Verder is Bioglide vegan glijmiddel CO2 neutraal geproduceerd, pH geoptimaliseerd, niet getest op dieren zoals je zou verwachten bij een vegan glijmiddel en is het glijmiddel water-oplosbaar en vetvrij. Bioglide vegan glijmiddel geeft je 500 mililiter vegan glijplezier zelfs in combinatie met Fair Squared vegan condooms. Hoe lekker is dat. 

 

Fair Squared 

veganhippo verkoopt naast vegan condooms ook een vegan glijmiddel van het merk Fair Squared. Dit middel is in de basis een heerlijke massageolie maar kan ook zeker veilig gebruikt worden als glijmiddel. Ook het vegan glijmiddel van Fair Squared is op waterbasis en is anti-allergeen. Fair Squared vegan glijmiddel is uitermate geschikt om samen met de vegan condooms van Fair Squared te gebruiken. Ook de ingredienten zijn eerlijk en fairtrade, zodat niet alleen de dieren er beter van worden, maar ook de mensen die de grondstoffen leveren voor dit fijne product. 

 

veganhippo niet alleen voor vegan schoenen

mooie schoenen..... vrijen? Dat is toch een hele mooie openingszin vind je niet? Bij veganhippo kun je natuurlijk ontzettend mooie en eerlijke vegan schoenen kopen, maar een mens wil meer dan alleen maar mooie vegan schoenen. Liefde kun je overal tegenkomen en het is dan ook prettig wanneer je goed voorbereid bent en je niet laat verleiden tot onbeschermde en vervelende sex. Met de vegan condooms en glijmiddel van veganhippo heb jij in ieder geval de eerste stap gezet en ben je bewust van het feit dat alles kan gebeuren. Wees ook voor jezelf zo verantwoordelijk als dat je voor de dieren bent. Bestel je vegan condooms en je vegan glijmiddel bij veganhippo. 

 

Deze volledig veganistische BIOglide Glijmiddel is een extreem hoogwaardig glijmiddel met optimale eigenschappen voor prettig vrijen. Dankzij de natuurlijke componenten is de kans op jeuk bij de intieme delen minimaal, maar het plezier optimaal. BIOglide is 100% geschikt voor condooms en bijzonder aangenaam voor de huid (dermatologisch en klinisch getest, pH-neutraal).

BIOglide is wateroplosbaar, vetvrij en geeft geen bijwerkingen. Deze variant is reukloos en smaakloos. Omdat er enkel gebruik is gemaakt van natuurlijke stoffen, is dit glijmiddel volledig vrij van synthetische geur-, kleur- of conserveringsmiddelen. Dat maakt BIOglide een ​​waar genoegen.

10 condooms voor eerlijke liefde. Deze Max performance condooms zijn voorzien van een geïntegreerde ring zodat ze strakker zitten en de erectie kunnen verhogen. De ring zorgt er ook voor dat de condoom niet per ongeluk kan afglijden, wat een vervelend slippertje kan voorkomen. 

De condooms zijn gemaakt van 100% puur natuurlijk gecertificeerd rubber. Er zijn geen chemische middelen zoals latex toegevoegd. Sommige mannen of vrouwen zijn allergisch voor latex en kunnen vervelende jeuk ervaren op de eikel of vaginawand. Probeer bij herkenning van die klachten eens deze condooms. 

Specificaties:

  • Doorzichtig
  • Met glijmiddel
  • Staafvorm
  • Met reservoir
  • nominale breedte 52 mm
  • lengte 160 mm
  • Wanddikte 0,07 mm
  • Gecertificeerd door de Vegan Society
  • CO² neutraal en milieuvriendelijk gefabriceerd
  • CE-markering