Home » vegan schoenen

Vegan Schoenen

 

Veganhippo heeft een groot assortiment aan vegan schoenen te koop. Dit assortiment gaat binnenkort uitbreiden door de overname van een andere webwinkel. Hierdoor zal er meer keus zijn en kunnen leveringen sneller gaan plaatsvinden in de toekomst. 

Omdat Veganhippo duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan kopen wij niet al te groot in. Dit kan dus inhouden dat de levertijd langer op zich laat wachten dan bijvoorbeeld een bestelling bij Zalando of een andere grote keten. Wij hopen dat je daar begrip voor op kunt brengen. 

Het merk wat we nu verkopen is NAE. NAE staat voor No Animal Exploitation. Ze zijn gevestigd in Portugal en maken de schoenen zelf met de hand. NAE geeft aan dat ze geloven dat fashion en compassie hand in hand gaan  en willen in dat kader ervoor zorgen dat jij de beste schoen kunt dragen die bij jouw stijl past, zonder dat jij compromissen moet sluiten met je overtuigingen. Veganhippo verkoopt de klassieke schoen, de sneakers en zelfs kisten omdat ook wij weten dat iedere garderobe een veganistische kan zijn. 

 

Wat heeft veganhippo zoal te koop

 

Veganhippo verkoop van alles. Van Vegan schoenen, vegan headphones en vegan kleding tot aan vegan zeep, vegan tandpasta en vegan backpacks. Vooral de rugtassen of backpacks zoals je ze kunt noemen zijn echt super. Wij kunnen alle tassen van Aevor leveren wat er aan bijdraagt dat de plastic petflessen gerecycled worden tot deze tassen. De tassen van Aevor zijn uniek te noemen omdat ze net even anders zijn dan de gemiddelde rugtas die verkocht worden. De prijs-kwaliteitverhouding is bijzonder positief te noemen. Dus wanneer je een veganistische rugzak wilt kopen, dan kun je het besten een PETA-Approved backpack van Aevor bij veganhippo kopen. 

Verder verkopen wij vegan headphones van Grado. Grado staat al decennia lang bekend om hun voortreffelijke geluid. Er zijn diverse beroemdheden, waaronder John Mayer die de Grado headphone gebruikt en het merk een warm hart toedraagt. 

In ieder geval kun je ervan uit gaan dat alle producten die je bij veganhippo koopt, dat die ook echt diervriendelijk zijn. Dit houdt in dat er geen dieren gebruikt zijn voor de productie van de schoenen , backpacks of andere spullen die je aan wilt schaffen. Uiteraard zijn er ook geen dieren voor dood gemaakt, maar dat spreekt denken wij wel voor zich. Veganhippo doe haar uiterste best om het assortiment uit te breiden en voert regelmatig gesprekken met leveranciers. Echter zijn sommige leveranciers uit op de verkoop van grote aantallen in plaats van het echte punt te willen maken. Dus met bedrijven die graag veel en snel winst willen maken onder de noemer Vegan, daar gaan wij niet mee in zee. 

 

Nog even over vegan schoenen of vegan shoes

De uitbreiding van het assortiment zeker? Ja, dat gaat komen, waarschijnlijk eind oktober. Dus wanneer je niet helemaal kunt slagen bij ons met betrekking tot de schoenen van NAE, dan kan dat eind oktober waarschijnlijk al wat beter. Of we dan aan alle maten kunnen komen is de vraag, maar voor zover veganhippo nu in kan schatten is de kans dat de voorjaarscollectie helemaal up to date komt enorm groot. Zo gaat veganhippo zeer waarschijnlijk overeenstemming bereiken met Saola. Deze schoenen staan op zichzelf en lijken op niets dat al op de markt is. Dus in deze vegan schoenen ziet veganhippo een enorme kans en zal die ook met beide handen aangrijpen. 

 

 

Veganiceyourself, waar staat dat voor?

 

Veganice yourself is een oproep van veganhippo aan iedereen inclusief het bedrijfsleven om zichzelf te ontdoen van dierlijke producten en vegan te gaan. Zoals iedereen nu wel kan weten schiet het dierenwelzijn ernstig tekort en moeten de dieren uiteindelijk doodgemaakt worden voor producten. Dit gebeurt op zo'n grote schaal met een enorme snelheid dat je in principe kunt spreken van een georganiseerde genocide. Alleen zorgt de mens ervoor dat de dieren nooit uitsterven. Hiervoor insemineert de mens de dieren veelal zelf. Dit houdt in dat bijvoorbeeld bij koeien, letterlijk de gehele arm van een mens in de vagina van de koe gestopt wordt. Als dat geen vergaande vorm van bestialiteiten is weten wij het ook niet meer. Het is niet gezond.

Door de hashtack #Veganiceyourself te gebruiken via sociale media kun je iedere willekeurig persoon of bedrijf direct aanspreken op zijn of haar verantwoordelijkheden. In deze tijd van verandering is het zo dat bedrijven hier gevoelig voor zijn en eerder actie zullen ondernemen om producten ook daadwerkelijk te vegan te maken. Kijk maar eens naar de hoeveelheid vlees en zuivelvervangers er op dit moment op de markt gebracht worden. Waarom zou iemand toch expres een dier angst en pijn aan doen om daar vervolgens iets van te maken, terwijl je ook van andere materialen hetzelfde product kunt maken. Dat snappen wij niet en gaan net zo lang door tot niemand het meer snapt en geen andere uitweg meer zien dan om vegan te worden en enkel nog maar dierenleedvrije producten te kopen bij bijvoorbeeld veganhippo.

 

Veganhippo niet alleen online webshop

Met de kerstdagen zal veganhippo op de kerstmarkt in Groningen staan met vegan schoenen van onderander NAE en vegan backpacks van Aevor. Beide merken zijn PETA-Approved en zijn dus 100% diervriendelijk. Na deze beurs gaan we bekijken of veganhippo ook elders in het land op beurzen kan aansluiten. Voor onze naamsbekendheid zou dat een enorme boost kunnen geven waardoor het voor ons makkelijker wordt om het zijn van vegan nog meer te promoten. Wij zijn ons ervan bewust dat er nog een te negatieve klank rond vegan hangt, maar wij zijn vastbesloten hier een draai aan te geven naar de positieve kant toe. 

 

Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden wil veganhippo wel aan iedereen meegeven om niet zomaar nieuwe spullen te kopen. Kijk eerst of het echt nodig is om nieuwe schoenen te kopen of een nieuwe riem. Misschien heb je toch nog een oude die misschien kapot is, maar gerepareerd kan worden. Wanneer je echt toe bent aan iets nieuws, zorg er dan voor dat het product vegan is en op een eerlijke manier geproduceerd is. Alleen zo krijgen we een lievere wereld. 

 

Doe je met ons mee? 

 

Hey You.... ben nice... be vegan.... #veganiceyourself 

 

Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd mailen op info@veganhippo.nl 


#Veganiceyourself
Vegan schoenen van NAE